Huisartsen Wolvenberg Vredestraat 932600 Berchem 03 349 36 40

Nieuws Huisartsen Wolvenberg

Vakantie regeling

Door Nathalie Claes (Huisarts) op 01/07/2020

Beste patiënten,

Hieronder vinden jullie de vakantieregeling van de artsen. De praktijk blijft in juli en augustus gewoon open, u kan gerust een afspraak maken.

Afwezigheden:

6-12 juli: Dr Verheyen

13-31 juli: Dr Aerts

1-14 augustus: Dr Claes

Van 20-24 juli vervangen wij dokter Peeters. Van 27-31 juli vervangen wij dokter Velghe en dokter Trifonov. U kan online een afspraak maken als u patiënt bent bij deze artsen en tijdens hun verlof periode een arts wil zien.

Zomerse groeten, Dr Aerts, dr Claes en dr Verheyen

Psycholoog in Huisartsenpraktijk Wolvenberg

Door Nathalie Claes (Huisarts) op 27/05/2020

Vanaf 1 juni kan je bij Samir terecht voor psychologische begeleiding. Je kan hem telefonisch contacteren op +32 486 33 69 73 of per mail op samirpsycholoog@gmail.com

Psycholoog in Huisartsenpraktijk Wolvenberg

Diëtistes De Voedingsbrug

Door Nathalie Claes (Huisarts) op 27/05/2020

Sinds half mei zijn de diëtisten terug gestart met fysieke consultaties in onze praktijk. Je kan bij hen terecht voor advies rond voeding en gezonde levensstijl. Je kan hen contacteren via www.devoedingsbrug.be

De Ramadan en corona.

Door Nathalie Claes (Huisarts) op 27/04/2020

De Ramadan tijdens de corona-periode. Klik op de foto hiernaast om de grotere versie te bekijken.

De Ramadan en corona.

Corona-virus

Door Nathalie Claes (Huisarts) op 12/03/2020

Beste patiënten,

U kan vanaf 4 mei terug online een afspraak maken indien u (of iemand van uw huisgenoten) *GEEN *van volgende klachten heeft: koorts, hoesten, kortademigheid, pijnlijke spieren, neusloop, reuk- of smaakverlies, diarree, braken. Indien u deze klachten toch heeft: gelieve ons telefonisch te contacteren op 03/349 36 40. U stoort ons niet met uw telefoontje, we proberen zo spoedig mogelijk te helpen.

Enkele aandachtspunten:

  • Het WZC Sint-Maria is gesloten voor bezoekers, wij blijven open en hebben een aparte ingang rechts van de hoofdingang WZC Sint-Maria

  • Bij mooi weer mag u voor de praktijk buiten op het pleintje wachten, de arts zal u binnenroepen

  • U komt maximaal met 2 op consultatie

  • Gelieve de plaatsaanduiding in de wachtzaal te respecteren als u plaatsneemt

  • Zet uw mondmasker op in de praktijk en wachtzaal

  • We voorzien alcogel om uw handen te ontsmetten

  • Gelieve op tijd te komen

  • Betaal bij voorkeur via betaalapp

Wij doen ons uiterste best om goede zorgen te leveren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Bedankt om in uw kot te blijven. Bedankt om mondmaskers te doneren. Bedankt om tekeningen voor de bewoners van Sint Maria te maken. Bedankt om voor elkaar te zorgen!

Gezonde groeten, Huisartsen wolvenberg

Onze praktijk

Door Nathalie Claes (Huisarts) op 20/01/2020

Welkom

Vanaf februari 2020 gaan wij aan de slag in het Maria Gasthuis in de Vredestraat 93 te Berchem. Wij willen met onze groepspraktijk laagdrempelige zorg bieden voor patiënten uit de buurt. We zullen zowel op afspraak als met vrije raadpleging werken. Op termijn willen we ook intensief samenwerken met een verpleegkundige en huisarts in opleiding.

Vanaf 1 mei 2020 zullen de diëtistes van De Voedingsbrug ook consultaties doen binnen onze praktijkruimtes. U kan een afspraak boeken via hun website. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!